TERCERA SETMANA CASAL MAR I CEL

En aquesta tercera setmana, els nostres arqueòlegs i arqueòlogues, s’han endinsat encara més en el món dels maies. El primer dia, a partir dels jocs de coneixença, acompanyats de l’Activa Jones, ja que és el primer dia i sempre tenim nens i nenes que inicien el casal. Seguidament, van fer la representació teatral de l’Activa Jones que va explicar on ell, els va plantejar que havien de trobar l’amulet de Jade durant tota la setmana, de fet els va comentar que el divendres al Portaventura, s’endinsarien més profundament en el món dels maies, els va deixar caure que probablement el trobarien per allà.

El dimarts, els més petits van crear el seu propi passaport per poder viatjar a la civilització maia. Els mitjans i els grans van poder gaudir d’una gran gimcana al centre del poble que consistia a intercanviar uns objectes que havien creat ells per objectes més valuosos. Va ser una gimcana màgica i divertidíssima.

El dimecres els petits van poder gaudir dels animalons de la granja on vam anar i vam poder alimentar-los i cuidar-los. Els grans van dur a terme activitats de cohesió de grup per fomentar el treball en equip i també vam poder gaudir de jocs i festes de l’aigua, plenes de riures, de bromes, d’aventures i aprenentatges. Vam trobar una part del mapa per arribar al poble on es troba l’amulet de Jade.
El dijous vam poder gaudir d’un dia de platja, on vam poder realitzar activitats tots junts i competició de tot tipus.

El divendres els més petits van fer un circuit molt gran de psicomotricitat representat el poble Chichenitza descobrint una mica més la civilització maia. Els grans van anar al Portaventura i van trobar l’amulet de Jade. 

Ha estat un bon tancament de setmana, els nens han gaudit molt de nosaltres i nosaltres d’ells, els seus somriures són el reflex del nostre esforç i dedicació.