Sensación Activa S.L. neix de la passió i la idea de voler transmetre experiències, educar a través de les activitats i de l’esport.

Els productes que presentem, s’han dissenyat amb molta cura, i estudiat al mínim detall per garantir un servei únic, i de qualitat. És per això què treballar amb el nostre equip de professionals, garanteix tranquil·litat, professionalitat, seguretat, i un resultat positiu a la satisfacció de tots els nostres clients.

Creiem en la millora contínua, és per això que fem auditories, i formacions internes, estem molt pendents de la opinió de tots els agents que intervenen en el procés del servei (AMPA, Centres educatius, Albergs de joventud, participants, Pares i Mares, proveïdors, treballadors/es).

Treballar amb Sensación Activa S.L. és una decisió encertada.

Objectiu / La nostra missió

Sensación Activa treballa per ser la millor empresa educativa, social i esportiva del mercat, aportant valor humà i aconseguint diferents públics.

Valors

Valor humà
Actitud positiva i passional
Treball en equip
Professionalitat
Qualitat en el servei
Igualtat

Inclusió social

Seguretat
Transparencia

Serveis de Qualitat

Garantim qualitat i professionalitat en el servei, donat al fet que sabem que la nostra prioritat són les persones i els nostres clients.

EL NOSTRE EQUIP DE MONITORS

Pasku Fernández

CONTACTA AMB NOSALTRES

C/Hortènsia ,49
Cubelles
Barcelona
Spain

Telf: 93 015 35 36
Mòbil: +34 656 69 39 80

De Dilluns a Divendres de 9:00h a 14:00 i de 15:00h a 18:00h