Els Activas marxen d’expedició a la natura per trobar materials pel tòtem!

Avui, per acabar la setmana i complir amb la missió, hem realitzat unes excursions i aixi estar en contacte amb la natura.

Els Kids i alguns Teens hem anat a la desembocadura del Foix. Alla hem apres que era un espai protegit i hem vist diverses plantes, arbres i animals com insectes, peixos i anecs. Ha sigut molt divertit veure els anecs pero tambe ens ha fet una mica de por perque uns ens han comensat a perseguir! Hem aprofitat per agafar diversos objectes que ens servirien per fer el Totem que la Elsa Taki ens va demanar.

Desprès hem jugat a abrassar arbres. Era un joc on amb els ulls tapats haviem d’escollir un arbre, fixar-nos en les seves característiques i en les del seu entorn i després amb els ulls destapats, esbrinar quin era l’arbre que haviem estat coneixent. La veritat es que ha sigut un joc molt curiós.

Els Teens hem anat al Puigdetiula, una excursió a una muntanya del nostre entorn on hem pogut observar la natura i els éssers vius que ens hi podem trobar. Ha sigut una excursió molt divertida, i quina calor! Pero ens ho hem passat genial i hem agafat materials per al Tòtem.

Quan hem tornat a l’escola, resulta que la Elsa Taki havia anat al Puigdetiula a buscar-nos i s’ha entretingut tant mirant els arbres i jugant amb els animalons que s’ha perdut i ara no tenim la formula per a construir el Totem, així que hem guardat tots els materials per a quan torni poder construir-lo i superar la missió de la setmana.

 

 

[cml_media_alt id='1291']IMG_20150724_111955651_HDR[/cml_media_alt] [cml_media_alt id='1292']IMG-20150724-WA0004[/cml_media_alt] [cml_media_alt id='1293']IMG-20150724-WA0038[/cml_media_alt]