VIU L’ESTIU
CASALS

El programa VIU L’ESTIU, és una proposta de Sensación Activa S.L. dirigida a nens i nenes de 3 a 16 anys, amb l’objectiu de què es diverteixin aprenent i vivint experiències, durant les vacances d’estiu.

Volem, que cada participant, gaudeixi jugant, amb altres nens i nenes i fent activitats a l’aire lliure, que, a través dels nostres programes, descobriran de forma lúdica i divertida. Utilitzem aquests programes per introduir hàbits socials, valors humans, augment de l’autoestima i confiança en un mateix, tan necessari pel desenvolupament dels nens i nenes en aquestes edats.
A continuació us presentem els nostres casals d’estiu, una proposta que les famílies podran trobar a diferents municipis.

CASALS D’ESTIU TEMATITZATS

Volem formar part dels bons records dels vostres fills/es, oferint un programa especial i únic, a més d’oferir seguretat i tranquil·litat a les famílies.

Els Casals d’estiu de Sensación Activa, van dirigits a nens i nenes de 3 a 12 anys, amb una durada de 9:00 a 14:00 de Dilluns a Divendres durant tot l’estiu, amb opció d’acollida matinal a les 8:00 i menjador de 14:00 a 15:30.

Els casals tenen un fil conductor que, dona vida al casal i al programa d’activitats. D’aquesta manera, els vostres fills/es viuran cada setmana una aventura, on ells són els protagonistes, i ho faran amb nous amics i amigues, amb els monitors i personatges de la temàtica que, aniran apareixent, durant el casal.

Els Casals d’estiu de Sensación Activa, s’organitzen en els centres escolars que estan associats a nosaltres de diferents municipis de tot Catalunya. Contractats per les AMPAs i/o centre escolar.
Les famílies associades a l’AMPA que ha contractat el Casal d’estiu de Sensación Activa, obtenen descomptes especials en les tarifes del casal. A més, les AMPAs associades, reben una petita donació per poder-la utilitzar, en algun esdeveniment del centre, durant el curs escolar.

Forma part del grup d’escoles associades de Sensación Activa S.L., i els vostres fills i filles gaudiran d’un estiu únic i especial.

CASAL D’ESTIU ESPORTIUS

Volem que els nens i nenes que practiquen algun esport durant l’any, continuin d’una altra manera durant l’estiu, oferint un programa especial i únic, a més d’oferir seguretat i tranquil·litat a les families.

Els Casals Esportius de Sensación Activa, van dirigits a nens i nenes de 3 a 16 anys, amb una durada de 9:00 a 14:00 de Dilluns a Divendres durant el mes de Juliol, amb opció d’acollida matinal a les 8:00 o menjador de 14:00 a 15:30.

Segons el municipi i l’entorn on es realitza el casal esportiu, la programació variarà en funció dels recursos que hi hagin. En tots els casals esportius es treballa per objectius setmanals i treballem en la millora de la disciplina esportiva a més de treballar valors, utilitzant com eina principal l’activitat i l’esport.

No t’ho pensis i apunta’t.

CONTACTEU AMB NOSALTRES

PER A MÉS INFORMACIÓ CONTACTEU AMB NOSALTRES

C/Horténsia, 49, 08880 Cubelles – Barcelona – Spain
Telf: 93 015 35 36 · Mòbil: +34 656 69 39 80
De dilluns a divendres de 9:00h a 14:00 i de 15:00h a 18:00h
WWW.SENSACIONACTIVA.COM

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.