VIU L’ESTIU
CAMPAMENTS MULTISPORT

El programa VIU L’ESTIU, és una proposta de Sensación Activa S.L. dirigida a nens i nenes de 3 a 16 anys, amb l’objectiu de què es diverteixin aprenent i vivint experiències, durant les vacances d’estiu.

Volem, que cada participant, gaudeixi jugant, amb altres nens i nenes i fent activitats a l’aire lliure, que, a través dels nostres programes, descobriran de forma lúdica i divertida. Utilitzem aquests programes per introduir hàbits socials, valors humans, augment de l’autoestima i confiança en un mateix, tan necessari pel desenvolupament dels nens i nenes en aquestes edats.

A continuació us presentem els nostres casals d’estiu, una proposta que les famílies podran trobar a diferents municipis.

CAMPAMENTS MULTISPORT

Volem formar part dels bons records dels vostres fills/es, oferint un programa especial i únic, a més d’oferir seguretat i tranquil·litat a les famílies.

Les estades multiesportives d’estiu, van dirigides a nens i nenes de 6 a 16 anys, amb una durada de 10 dies i 9 nits amb allotjament complet.

Els vostres fills i filles viuran una experiència única, plena d’activitats a l’aire lliure i amb monitors amb molta experiència, on les emocions estan presents, conviuran amb nens i nenes de les seves edats d’altres llocs, potenciaran el seu desenvolupament personal i autonomia, valors i respecte pels altres.

Les estades, tenen un fil conductor que, dona vida al campament i a les activitats programades. S’organitzen en allotjaments turístics o albergs de joventut, i utilitzem les seves instal·lacions, a més de les zones naturals properes com són la muntanya o les platges.

També, realitzaran excursions d’un dia com pot ser anar a parcs aquàtics o temàtics.

Les estades de Sensación Activa, són la millor opció per a què els vostres fills i filles, puguin viure una experiència única durant les vacances d’estiu. Tindran el seu espai personal, allunyats de les tecnologies diàries, potenciant activitats a l’aire lliure, però seran observats i controlats per vosaltres, a través d’un blog digital, on tindran accés, els pares i mares per veure i fer el seguiment de, què fan els vostres fills/es, durant el campament.

CONTACTEU AMB NOSALTRES

PER A MÉS INFORMACIÓ CONTACTEU AMB NOSALTRES

C/Horténsia, 49, 08880 Cubelles – Barcelona – Spain
Telf: 93 015 35 36 · Mòbil: +34 656 69 39 80
De dilluns a divendres de 9:00h a 14:00 i de 15:00h a 18:00h
WWW.SENSACIONACTIVA.COM

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.