AMB LES ESCOLES
PROGRAMES D’HIVERN

Sensación Activa S.L., és una estructura composta amb un equip humà, amb més de 15 anys d’experiència oferint serveis als centres escolars, professors i AMPAs.

Desenvolupa, produeix serveis i programes Outdoor tant a l’hivern (La Molina i Lles), com a primavera, estiu i tardor (a tot el territori Català)

SENSACIÓN ACTIVA A LA MOLINA

Compta amb un centre únic en el Pirineu on pots trobar tots els serveis integrats en un sol espai.
Un Ski Center modern, còmode i amb una gran projecció als clients.

Situat als peus de Guitart Aparthotel La Molina & SPA 4* i a escassos 30 mts. de la Pista Llarga de la Molina, disposa de 4.000 mts. quadrats d’instal·lacions pensades per gaudir de la neu al màxim nivell.

Cafeteria exterior i interior, escola d’esquí, botiga de complements, restaurant, lloguers, serveis outdoor i inclòs una bolera configuren un espai singular, exclusiu i diferent.

SENSACIÓN ACTIVA ESCOLA D’ESQUÍ

80 professors titulats amb gran experiència en el món de la neu.
Els professors tenen titulacions que van des d’un TD1, a TD3, llicenciats en INEF, entrenadors i demostradors, amb un important percentatge de professors amb doble titulació esquí/snowboard.

Una gran part dels professors continuen treballant durant l’any amb nosaltres, amb les quals hem d’incloure titulacions i graus al medi natural i titulacions específiques com guia de barrancs, escalada, mitja muntanya, lleure, etc… i, per sobre de tot, una gran experiència en la conducció de nens en el medi natural.

SENSACIÓN ACTIVA QUE OFEREIX?

Professionalitat: un alt grau de titulacions de nivell i doble titulacions.

Rigor: tots els professors estan equipats amb casc i emissores connectades durant tota la jornada.

Modernitat: cada any es realitza un Stage de pretemporada als ALPS per aplicar les últimes tendències en tècnica i metodologia.

Compromís: un alt percentatge de professors treballen durant tot l’any amb nens i nenes en experiències outdoor.

Seguretat i aprenentatge: metodologia i sessions assequibles, còmode i que permeten una gran progressió.

Diversió: les últimes tendències en exercicis, escalfaments, material complementari, didàctica i comunicació perquè els alumnes gaudeixin d’una experiència inoblidable!

SENSACIÓN ACTIVA LLOGUER DE MATERIAL

El servei de lloguer disposa de 3 locals distribuïts pel ressort, 2 amb accés al pàrquing de pista llarga i 1 interior a la connexió amb el Aparthotel La Molina.

1 Lloguer amb servei d’Atenció al Client, lloguer de roba, botiga de complements, escola i cafeteria amb un total de 700 parells d’esquí i 140 snowboards.

2 Lloguer amb informació didàctica, escola, taller, roba de lloguer i 600 parells d’esquís i 50 snowboards.

3 Lloguer interior amb taquilles grans per grups, servei de guarda esquís i 700 parells d’esquís i 50 snowboards.

Aquesta gran oferta permet equipar a diferents grups a la vegada, aconseguint un servei ràpid i capaç d’assumir un gran volum d’esquiadors a la vegada.

La zona de lloguers disposa d’una gran oferta de guarda esquís per la comoditat més gran de servei i gestió del material durant la setmana d’esquí.

SENSACIÓN ACTIVA RESTAURACIÓ

Disposem de 2 CAFETERIES i 1 RESTAURANT AMB LUDOTECA.
Menús per grups, pícnics amb diferents opcions i fins a la possibilitat de realitzar barbacoes personalitzades per grups en la seva terrassa a peu de pistes.

L’oferta està formada per:
• Cafeteria interior (50 pax.)
• Cafeteria exterior (80 pax.)

SENSACIÓN ACTIVA ACTIVITATS

Gaudeix d’un munt d’activitats amb nosaltres…

BOLERA:
Integrat en el Ressort és una instal·lació perfecta per passar una tarda de joc i diversió. Disposa de servei de bar, sala de jocs, sales complementàries i una bolera apte per a tots els públics amb 6 pistes on poden jugar fins a 8 jugadors per pista.

SNAKE GLISS:
Ha sigut una de les grans novetats i sorpreses de la temporada en La Molina. Una sèrie de trineus especials, units entre si, que es transformen en una “serp” de neu plena d’adrenalina i diversió.

PISTA DE GEL:
Situat en la plaça que delimita les instal·lacions del Ski Center, està situada la pista de gel de la Molina. Una activitat de lliscament on els participants podran gaudir d’una activitat en grup en un entorn privilegiat.

EL PARC D’AVENTURES:
Està situat en el pàrquing del Telecabina Alp 2.500, trobem un bosc adaptat amb diferents itineraris de dificultat, que van des del circuit verd, blau, vermell i el negre, relacionat amb els colors amb el nivell d’exigènci.
Diversió i emocions en la naturalesa i a uns metres del terra.

RAQUETES DE NEU:
Activitat nocturna per gaudir de la màgia del fred i de la nit a la muntanya. Una altra forma d’endinsar-se a la neu apte per tots els nivells.

CONTACTEU AMB NOSALTRES

PER A MÉS INFORMACIÓ CONTACTEU AMB NOSALTRES

C/Horténsia, 49, 08880 Cubelles – Barcelona – Spain
Telf: 93 015 35 36 · Mòbil: +34 656 69 39 80
De dilluns a divendres de 9:00h a 14:00 i de 15:00h a 18:00h
WWW.SENSACIONACTIVA.COM

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.