AMB LES ESCOLES
EXTRAESCOLARS

Sensación Activa S.L. és una empresa de serveis lúdic, educatius i esportius, composta per un equip de professionals per oferir a les famílies i centres escolars diferents i exclusius programes. Els projectes i l’equip humà, són els pilars de Sensación Activa S.L., amb una experiència de més de 15 anys dedicats a l’esport, la creativitat i a l’aprenentatge de forma lúdica. Ens reinventem constantment per desenvolupar experiències adaptades a les necessitats dels nostres clients ,des de la il·lusió i la passió pel nostre treball. Simplement, creiem que Sensación Activa és una altra historia: una experiència lúdica i vivencial.

COM HO FEM?

Ho fem a través d’una bona planificació d’objectius per edats i modalitat, una variada programació d’activitats, aprofitant aquest espai com a recurs educatiu.
A Sensación Activa S.L. ens encarreguem de gestionar aquest temps de lleure i garantim la qualitat i professionalitat de l’equip de monitors/es d’extraescolars a través de les formacions continues que proporcionem des de l’empresa.

Les nostres activitats extraescolars són una eina potencialment educativa. Treballem conjuntament amb les AMPAs i/o centre educatiu per, establir unes metes clares i coherents, per donar sentit a la proposta d’activitats fins a, arribar a uns objectius, per una banda, hàbits i comportaments i, per altre, valors humans.

L’equip humà, està format per professionals i tècnics especialitzats amb experiència, seleccionats i formats per Sensación Activa, per transmetre la nostra metodologia d’aprenentatge.

LES ACTIVITATS

L’equip tècnic d’extraescolars de Sensación Activa, valorarà aquelles activitats que, ja funcionen al centre i, formarà a l’equip de monitors que, portaran a terme les activitats extraescolars. A més, s’inclouran noves propostes per part de Sensación Activa, pactades prèviament, amb el/la els/les responsable/s, de les activitats extraescolars del centre.

AMB LES FAMILIES

Cada trimestre, si el centre està conforme, les famílies seran informades de l’evolució dels seus fills/es, mitjançant un full de valoració individual. A més, seran atesos de forma personalitzada, per diferents mitjans de comunicació si ho necessiten.

S’organitzarà portes obertes a principi de curs, presentació de les activitats extraescolars al nadal, es faran exhibicions durant l’any, les competicions dels esports col·lectius i l’exhibició de final de curs.

CADA ANY, COMENCEM UNA NOVA AVENTURA AMB NOUS CLIENTS

CONTACTEU AMB NOSALTRES

PER A MÉS INFORMACIÓ CONTACTEU AMB NOSALTRES

Pg. Narcís Bardají, 7 – Cubelles – Barcelona – Spain

Mòbil: +34 649037181
De dilluns a divendres de 9:30 a 14:30
WWW.SENSACIONACTIVA.COM

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.