3a SETMANA CASAL ACTIVA JONES (VORA DEL MAR)

A l’Escola Vora del Mar hem gaudit d’una setmana plena d’emocions, aventures i celebracions!
Dilluns vam conèixer nous companys i companyes del casal, vam jugar junts i vam parlar amb Activa Jones per ajudar-ho amb la missió de la setmana!

Dimarts vam marxar amb els nens i nenes del casal poliesportiu a fer una gimcana per tot cubelles, i així conèixer el nostre entorn! A més, vam celebrar l’aniversari d’en Didac!

Dimecres vam anar al poliesportiu amb els nens i nenes del charli, per gaudir de competicions i jocs d’aigua que els monitors del poliesportiu ens havien preparat! Gràcies al gran treball que vam fer, activa jones i tutantapón ens van entregar dues peçes d’un trencaclosques molt important!

Dijous vam marxar tots a la platja, i vam gaudir de l’aniversari d’en Demian i d’en Abel. A més vam seguir fent joc de curses dins l’aigua! A l’arribar al casal vam tenir la visita de la momia! Per recordar-nos l’excursió que ens esperava al dia següent..

Divendres vam arribar a la missió tan esperada, conèixer el riu nilo! I que millor que sigués a Aqualeon! Ens ho vam passar super bé, i els nens i nenes que no van anar van continuar investigant per els entorns de l’escola!

Que ens esperarà la següent setmana?