Jornada Futbol Sala: Dissabte 22 d’Abril, AMPA MAR I CEL – CFS CUBELLES C , AMPA VORA DEL MAR – CFS CUBELLES B

Dissabte 22 d’Abril JORNADA DE FUTBOL SALA 2na Fase. (ALEVINS)

AMPA VORA DEL MAR – CFS CUBELLES B a les 9.30h

Aquest cap de setmana l’Ampa Vora del Mar s’enfrontava al CFS Cubelles B, un partit molt igualat i decisiu per la lliga, ja que el nostre equip partia com primer i el Cubelles com segon.
El partit va començar amb el gol del Cubelles B a la primera jugada del partit. El Vora sabent l’important del partit, va anar a remontar la part des del moment cero desprès del gol. El Vora va aconseguir donar la volta al resultat, 2-1, però a l’ultima jugada del partit un error defensiu va suposar l’empat pel Cubelles B.
La segona part va començar igual que la primera, primera jugada primer gol pel cubelles. En aquesta ocasió el Vora solament va aconseguir empatar la part a 1-1 encara que va merèixer mes.
La tercera part, sabent el que havia passat abans, el Cubelles es va avançar  al primer minut, i en aquesta ocasió sense resposta del Vora.
L’ultima part, el Vora no va deixar passar  l’oportunitat, i va jugar amb una pressió alta per emportar-se el partit, cosa que va suposar guanyar per 1-0.
El resultat final va ser de 4-4 empat que suposa que l’Ampa  Vora del Mar segueixi al front de la classificació. FORÇA VORA!!!

[cml_media_alt id='3554']WhatsApp Image 2017-02-15 at 16.42.09[/cml_media_alt]

AMPA MAR I CEL 4 – CFS CUBELLES C  1 (a les 11.30h.)