32

8a Setmana Casal d’Estiu Happy Power a Wizard School CANIGÓ.

  8a Setmana de Casal.

  Al rescat d’en Happy Power
  Dimarts ens vam trobar la bruixa per el pati, però va ser molt ràpida i va marxar volant amb la seva escombra. Així que vam fer multiesport i jocs d’aigua per l’escola per entrenar-nos i estar preparats per si la tornavem a veure.
  Dimecres, vam sortir a la platja i ens ho vam passar moltbe fen la croqueta per la sorra!
  Dijous, va aparéixer el cornelius que ens va dir que el seu mussol missatger començava a ser vellet i que cada nen hauria de tenir el seu propi, així que vam fer un taller de papiroflèxia i ens el vam endur a casa! Desprès vam tornar a veure la bruixa, pero no ens recordavem de l encanteri així que ens el vam aprendre de memoria i vam practicar moltes cançons que sabem que a la bruixa no li agraden.
  Divendres, teniem moltes ganes de trobar la bruixa i fer l encanteri. Vam anar a la biblioteca a buscar al Cornelius perquè ens ajudes i tots junts vam sortir a buscar-la.
  Quan la vam trobar li vam dir ben fort: una berruga,un nas gros i fastigos, un vestit trencat i foradat, dos parells de sabates i xipi-xipi que desapàreixi la bruixa! i cantant tres cançons finalment va marxar amb la seva escombra.

  Ens ha promés que  dilluns Happy Power tornaria amb nosaltres!!! Confiem i desitgem que sigui així…

  Continuarà…

  49 56 57 58 40 39 38 37 33 3 2 1 32